Termeni și condiții

Termeni si conditii

 

Pagina natura-la-pachet.ro este proprietatea

MONORA NATURA LA PACHET SRL  

CUI 27882021 J08/17/2011

Lucian Blaga 41, Sânpetru, Brașov

CP507190, Brașov, RO

 

Folosirea acestei pagini web implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

MONORA NATURA LA PACHET SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Puteți citi cea mai recenta versiune accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

MONORA NATURA LA PACHET SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe situl natura-la-pachet.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MONORA NATURA LA PACHET SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre natura-la-pachet.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru MONORA NATURA LA PACHET SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 1. Dreptul de autor al MONORA NATURA LA PACHET SRL asupra informatiilor publicate pe site
  Intregul continut al site-ului natura-la-pachet.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date este proprietatea MONORA NATURA LA PACHET SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MONORA NATURA LA PACHET SRL a oricaror elemente enumerate mai sus sau care tin de elementele de identitate se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Pentru orice intrebare cu privire la acest aspect contactati MNL la adresa contact@natura-la-pachet.ro. 
 2. Produsele si serviciile oferite de MONORA NATURA LA PACHET SRL pe site-ul natura-la-pachet.ro, politica de preturi MONORA NATURA LA PACHET SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul natura-la-pachet.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal conform legislatiei in vigoare.
  Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv MONORA NATURA LA PACHET SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.
  Preturile prezentate includ TVA (19%) iar cheltuielile de livrare sunt specificate separat. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul MONORA NATURA LA PACHET SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.
  In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica.
  In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul comunicarii cu Monora Natura la Pachet.

Monora Natura la Pachet nu este raspunzatoare pentru campaniile, ofertele, pachetele, pretul, modalitatea de transport etc. oferite de revanzatori. Va rog contactati firma de la care ati achizitionat produsele si daca doriti, puteti sa ne informati si pe noi cu privire la problemele observate pentru a lua masurile necesare.

Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

MONORA NATURA LA PACHET SRL nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia MONORA NATURA LA PACHET SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

 1. Plata produselor
  Plata produselor comandate pe acest site se poate efectua in avans prin ordin de plata sau plată directă cu cardul.
  Pentru plata in avans, dovada platii trebuie trimisa catre MONORA NATURA LA PACHET la adresa de email contact@natura-la-pachet.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul firmei mai sus mentionate.
  Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
  MONORA NATURA LA PACHET SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
 2. Livrarea produselor
  Livrarea produselor se face in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat sau ridicare personala in municipiul Brasov..

TERMENUL de LIVRARE al produselor diferă de la un produs la altul. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv.
MONORA NATURA LA PACHET SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura/bonul fiscal constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea actului de livrare cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

MONORA NATURA LA PACHET SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MONORA NATURA LA PACHET SRL  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MONORA NATURA LA PACHET SRL de la acest client.

MONORA NATURA LA PACHET SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul natura-la-pachet.ro.
Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 1. Abonarea si dezabonarea la newsletter
  Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului natura-la-pachet.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare:

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta termenii GDPR in ceea ce priveste comunicarea.

Politica de confidentialitate
MONORA NATURA LA PACHET SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MONORA NATURA LA PACHET SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre MONORA NATURA LA PACHET SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite la contact@natura-la-pachet.ro
MONORA NATURA LA PACHET SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul natura-la-pachet.ro sunt transmise pe cale electronica, MONORA NATURA LA PACHET SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, MONORA NATURA LA PACHET SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre MNLP Lsunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului MNLP, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. MONORA NATURA LA PACHET SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

MONORA NATURA LA PACHET SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. MONORA NATURA LA PACHET SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de site in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre MONORA NATURA LA PACHET SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul natura-la-pachet.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului natura-la-pachet.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 1. Dispozitii finale
  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe natura-la-pachet.rosi care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului natura-la-pachet.roclientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Toate aceste prevederi se aplica si paginii de facebook si instagram https://www.facebook.com/naturalapachet

https://www.instagram.com/naturalapachet/